SNELLE VERZENDING EXPERT IN LAKBESCHERMING OP MAAT GEMAAKT, VOOR IEDER MODEL
0
Winkelwagen

Retouneren en Ruilen

Bij CarShield kunt u veilig, vertrouwd en zonder zorgen online uw aankopen doen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent. Daarom bieden wij u onze 100% tevredenheidsgarantie.

Herroepingsrecht

U heeft wettelijk het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten vooer de retourzending naar CarShield zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk - in de orginele staat en verpakking aan CarShield geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@carshield.nl. Stuur ook het modelformulier mee. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

30 dagen bedenktijd bij CarShield!

Bij CarShield kunt u zefls 30 nadenken over uw online aankoop! Zo heeft u uitgebreid de tijd om te beoordelen of het product volledig aan uw wensen voldoet. Echter vindt er vindt er bij retouraanmeldingen tussen de 15e en 30e dag na ontvangst geen creditering plaats maar zal er een tegoedbon worden verstrekt ter waarde van het orderbedrag. Deze tegoedbon is te besteden bij CarShield of een van de andere webwinkels van REMENKO Automotive. De tegoedbon heeft een onbeperkte geldigheidsduur.