Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Ultieme beschermfolie
Carshield® lakbeschermingsfolie, een glasheldere op maat gesneden PU folie, dé ultieme oplossing voor het jarenlang beschermen van de schade gevoelige delen van uw auto. Door de permanente hechting van de folie aan de lak en de nagenoeg naadloze afwerking zorgt Carshield® voor een optimale bescherming tegen steenslag en krassen.

Materiaal
Wij werken met verschillende merken folies (3M, Hexis, Xpel) zodat we voor de juiste toepassing de meeste hoogwaardige kwaliteit kunnen aanbieden. Van dun transparant (sterk en onzichtbaar) tot dik matzwart (om te maskeren en antislip).
Onze transparante folie is tevens 'self healing'. Dat betekent dat als er kleine krasjes op komen, de folie zich zelf hersteld! Zie hier een demo;

 
 

De behandeling
Om te beginnen is het belangrijk dat de te behandelen delen eerst zorgvuldig worden schoongemaakt om een goede hechting en strakke applicatie te kunnen garanderen.
De Carshield® lakbeschermingsfolie bestaat uit meerdere lagen verschillende materialen, daardoor is het zeer flexibel, blijft het UV-stabiel en hecht het permanent. 
Direct op de (auto)lak aangebracht biedt het daardoor een perfecte bescherming.
Met behulp van het unieke CarShield® CAD-programma zijn wij in staat om voor de diverse merken en modellen auto’s exact op maat delen te snijden voor de te behandelen carrosserie delen van de auto. Denkt u hierbij aan de bumper, de motorkap, spiegels, zijskirts etc.
De door u uitgekozen carrosseriedelen worden vervolgens door ons in de software geselecteerd en met behulp van een plotter op maat gesneden!
Nadat dit alles heeft plaatsgevonden, wordt overgegaan tot het monteren van de beschermfolie. 
Er wordt veel water, applicatievloeistof en zeep bij gebruikt om de lak niet te beschadigen en de plaklaag van de folie te activeren. Met behulp van speciale kunststof rakels wordt de vloeistof onder de folie weg gedrukt waardoor de beschermfolie onzichtbaar als een 2e huid op de lak wordt geplakt.

Uw auto is nu voor jaren beschermd tegen steenslag, krassen, parkeerschades en slijtage!

(Rest) waarde verhogend
Aan een met Carshield® behandelde auto zult u jarenlang plezier beleven, tevens zorgt het voor een aanzienlijke verhoging van de restwaarde en voor vermindering van de lakschade.

Veel gestelde vragen
ocht er nog het een en ander niet helemaal duidelijk zijn kunt u ons altijd even bellen of een mailtje sturen. Tevens hebben we een lijstje opgesteld van vragen die vaker terugkwamen. Klik hier.
 
 
Carshield is powered by:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR  Zevenhuizen (ZH) .
Tel. 079 593 1658
Email info@carshield.nl
 
 
 
Carshield - Beschermfolie Auto
Carshield.nl is de officiële webshop van Carshield auto beschermfolie. Sinds 2011 leveren wij auto specifieke beschermfolie op maat.

Persoonlijk advies nodig? Kom dan naar onze showroom. Hier kunt u ons assortiment bekijken en u deskundig laten adviseren. 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.