Welkom , login of registreer
   

Lakbeschermingsfolie

Dankzij de lakbeschermingsfolie is uw auto actief beschermd tegen steenslag en is makkelijker schoon te houden, de lakbescherming van CarShield is het slag- en scheurvast en wasstraat bestendig.

Lakbeschermingsfolie online bestellen

In de webshop van KCN Motors kunt u eenvoudig en snel online lakbeschermingsfolie bestellen. Met lakbeschermingsfolie is uw auto beschermd tegen alle externe invloeden die de lak aan kunnen tasten. Wij leveren lakbeschermingsfolie van het gerenommeerde merk CarShield. Lakbeschermingsfolie is dé ultieme oplossing voor het jarenlang beschermen van de schade gevoelige delen van uw auto. Wij leveren folies die passend zijn op specifieke delen van uw auto zoals:

Door de permanente hechting van de folie aan de lak en de nagenoeg naadloze afwerking zorgt de lakbeschermingsfolie voor een optimale bescherming tegen steenslag en krassen. Ontdek hier onze scherpe prijzen en de mogelijkheden.

Contact

Voor al uw vragen, het ontvangen van meer informatie of het aanvragen van een offerte op maat voor lakbeschermingsfolie voor uw auto kunt u altijd contact opnemen met ons vakkundig personeel via het online contactformulier. Wij voorzien u graag van een deskundig advies. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 079-5931234 en per e-mail via verkoop@kcnmotors.nl.

Gerelateerde pagina's:

 
 
CarShield.nl is powered by:

REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR  Zevenhuizen (ZH)
 
 
 
 
KVK 51997983
BTW NL141592540B01
Privacy Verklaring
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.