Welkom , login of registreer
   

Koplampfolie

Koplampfolie  laat u aanbrengen door de specialisten van CarShield. Als het gaat om de bescherming van uw wagen vindt u bij ons alles wat u zoekt.  Met een breed aanbod hoogwaardige producten, uitgebreide kennis, ervaring en service bieden wij u het totaalpakket. U kunt koplampfolie direct online bestellen via onze webshop. Indien gewenst monteren wij de koplampfolie graag voor u. Zo bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat.

Koplampfolie: profiteer van diverse voordelen

Afhankelijk van uw merk auto en uw wensen en voorkeuren kunnen wij uw koplampfolie moeiteloos leveren. Deze folie beschermd de koplampen permanent en is voorzien van een UV-bestendige lijmlaag op acrylbasis. Wij snijden de folie met behulp van ons unieke CarShield CAD-programma moeiteloos voor u op maat. Naast beschadiging door steenslag biedt onze folie nog meer voordelen. Denk hierbij aan onder meer een verhoging van de restwaarde van uw auto. Bovendien is de folie wasstraatbestendig en eenvoudig schoon te houden. Het levert u ook een besparing van de (over)spuitkosten op.

Meer weten? Neem contact met ons op!

U kunt ervoor kiezen koplampfolie zelf te monteren. In dat geval ontvangt u naast het door u gewenste product ook een montageset. Houd er rekening mee dat wanneer u zelf monteert, onze garantie vervalt. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar via nummer 079-5931234

Gerelateerde pagina's:

 • Auto lakschade
 • Beschermfolie bumper
 • Krassen in autolak
 • Transparante beschermfolie auto
 • Auto folie bestellen
 •  
   
  CarShield.nl is powered by:

  KCN Automotive
  Noordeinde 57J
  2761 BR  Zevenhuizen (ZH)
  Tel. 079 - 593 1234
  verkoop@kcnautomotive.nl
  www.kcnautomotive.nl

  Algemene Voowaarden
  Privacy Verklaring
   
   
  Bezoek ook eens onze andere webwinkels:


   
      
  Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.